Investeerder Jolanda Degen steunt vrouwelijke ondernemers via het Women Empowerment Fonds

Wakibi heeft onlangs het Women Empowerment Fonds opgericht. Dit fonds ondersteunt vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden met microkredieten. Jolanda Degen, oprichter van Darwin Invest en oud-voorzitter van de Raad van Toezicht van Wakibi, hielp mee om dit fonds mogelijk te maken en doneerde als eerste.

Jolanda Degen is ruim 20 jaar ondernemer. Ze nam begin jaren 2000 samen met haar compagnon een reisbureau in Amsterdam over. Dit wisten zij met merken als WTC.nl en Vliegtickets.nl vervolgens op te schalen naar een succesvolle internationale online reisorganisatie. Na de verkoop van het bedrijf richtte Jolanda zich met haar nieuwe bedrijf Darwin Invest op het verstrekken van groeikapitaal aan ondernemers. Ze bekleedt verschillende adviesrollen. Ze is oud-voorzitter van de Raad van Toezicht van Wakibi en van stichting Jong Ondernemen.

Jolanda Degen Wakibi.png
  • png

Over het Women Empowerment Fonds

Met het Women Empowerment Fonds werkt Wakibi aan toegang tot financiering voor vrouwelijke ondernemers in ontwikkelingslanden. Zij hebben minder makkelijk toegang tot officiële financiële instellingen.

Doneren aan het Women Empowerment Fonds kan op drie manieren: een eenmalige donatie, een maandelijkse donatie of een grotere donatie (vanaf € 10.000). Kijk voor meer informatie op: https://www.wakibi.nl/doneer-aan-het-women-empowerment-fonds

Contactgegevens

Ontvang het laatste nieuws van Wakibi via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL