Veranderingen bestuur en RvT Wakibi

Per 1 oktober jl. heeft Matthijs Nieuwenhuis zijn functie als bestuursvoorzitter neergelegd. Dit is mede ingegeven omdat binnen Wakibi is besloten tot een nieuwe bestuursstructuur, waarbij de directie en het bestuur zijn samengevoegd.

We zijn enorm blij met de rol die Matthijs de afgelopen jaren heeft gespeeld in de ontwikkelingen bij Wakibi en verheugd dat hij betrokken blijft bij Wakibi in contact naar (potentiële) partners. Zijn enthousiasme en inbreng zijn belangrijk voor de organisatie. Daarnaast verwelkomen we een nieuw RvT-lid: Nicole Opreij.

Nicole is bedrijfskundige met veel inkoop- en marketingervaring. Zij heeft bij landelijke retailers gewerkt, zoals Praxis, Bruna, Prénatal en Hudson's Bay en is sinds augustus als interim manager werkzaam. Nicole woont in Amsterdam en heeft 2 kinderen: een dochter en een zoon.

“Met vele jaren retailervaring en opgegroeid in een familiebedrijf spreekt ondernemerschap in kleinschalige bedrijven mij enorm aan", vertelt Opreij. "En dat is hetgeen dat Wakibi stimuleert. In ruim 82 landen worden ondernemers gesteund om hun bedrijf op te zetten of te laten groeien. En juist niet door alleen maar hulp te vragen maar juist door een verbintenis aan te gaan die ze nakomen: ze betalen het geleende bedrag binnen de afgesproken termijn terug, voelen zich serieus genomen en betekenen op deze manier ook veel voor hun gezin en directe omgeving. Een prachtig initiatief waar ik graag mijn professionele bijdrage aan wil leveren.”

Wakibi is blij met de komst van Nicole en de waardevolle kennis die zijn meebrengt. We zijn ervan overtuigd dat deze zal bijdragen aan verdere groei van Wakibi.

Nicole Opreij.jpeg
  • jpeg

Contactgegevens

Ontvang het laatste nieuws van Wakibi via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL