Versterking in directieteam Wakibi

Het Wakibi-directieteam is versterkt met twee nieuwe directeuren. Per 1 november gaan Marije Roozendaal en Werner van Eck de resterende taken van interim directeur Amarens Schuurmans overnemen. Zij gaan beiden 20 uur in de week aan de slag. Werner op vrijwillige basis.

Een steentje bijdragen aan de maatschappij

Marije Roozendaal gaat aan de slag als commercieel operationeel directeur. “Ik kijk er ontzettend naar uit om een bijdrage te mogen leveren aan de ontwikkeling en het uitbouwen van het Wakibi-platform. En om leiding te geven aan het team van enthousiaste vrijwilligers en de naamsbekendheid van Wakibi te vergroten.” zegt Roozendaal enthousiast. Marije heeft een achtergrond als (online) Marketing Manager en werkte onder andere voor ABNAMRO en Sanoma. Ze woont in Alkmaar samen met haar partner en 2 kinderen.

Het gedachtegoed achter Wakibi spreekt Marije zeer aan; bijdragen aan de verbetering van mensenlevens in ontwikkelingslanden. “In deze functie draag ik mijn steentje bij aan de maatschappij en bovendien kan ik mijn strategisch vermogen, marketing-, coachingsskills en IT-kennis toepassen. Wat mij betreft de perfecte combinatie!”

Mensen vooruit helpen

Werner van Eck steekt als directeur graag zijn vrije tijd in ons mooie platform van microkredieten verstrekken omdat het mensen echt vooruit helpt. “Niet voor even, maar vaak voor hun leven.” Werner heeft 20 jaar bij diverse divisies van Philips gewerkt in verschillende wereldwijde commerciële en directiefuncties. Hij werkte en woonde ruim 7 jaar in Azië. “Zowel privé als zakelijk heb ik in veel landen gereisd en ervaren hoe kleine initiatieven lokaal het verschil kunnen maken. Sinds 2015 ben ik directeur/eigenaar van een eigen onderneming. Met mijn bedrijfseconomische achtergrond en als ondernemer spreekt de werkwijze van Wakibi mij enorm aan. Mensen een lening verstrekken, ondernemers steunen een beter bestaan op te bouwen in die landen waar dat echt een verschil maakt is wat mij inspireert.”

Werner is bedrijfseconoom met veel commerciële ervaring. Hij is momenteel directeur/eigenaar van MEP. Hij is getrouwd, heeft 2 dochters en een zoon en woont in Laren.

Marije Roozendaal.jpg
  • jpg
Werner van Eck.jpeg
  • jpeg

Contactgegevens

Ontvang het laatste nieuws van Wakibi via RSS.

Of abonneer handmatig met de Atom URL